Victorie la scor pentru FC Zalău

FC Zalău şi-a trecut în cont o nouă victorie marţi după-amiaza, învingând cu scorul de 5 – 0, pe teren propriu, formaţia din judeţul Mureş, CS Iernut. „Alb-albaştrii” au făcut o primă repriză foarte bună, în evidenţă a ieşit din nou mijlocaşului Florin Istrate, iar scorul pauzei a fost 2 – 0. Alexandru Maria a deschis scorul în minutul 20, după o pasă în careu primită de la Vălimăreanu, iar Florin Istrate a majorat avantajul în minutul 35. Acesta a reuşit o execuţie de toată frumuseţea, trimiţând balonul exact în vinclul porţii din lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, lăsându-l fără replică pe portarul advers.
Jocul Zalăului nu a mai fost la fel de bun în partea secundă, mai ales după minutul 55, când antrenorul Constantin Olariu l-a scos din teren pe Istrate, din dorinţa de a-l menaja pentru meciul de vineri, cu Metalurgistul Cugir. Replica oaspeţilor a întârziat să apară, astfel că tot Zalăul a fost echipa care a reuşit să marcheze şi în partea secundă. „Dubla” lui Tăbârţă, din minutele 62 şi 65, dar şi reuşita lui Stanciu din minutul 81, au dus scorul la 5 – 0 în favoarea formaţiei zălăuane.
Echipa de la poalele Meseşului se menţine pe poziţia a treia în clasament, având 16 puncte acumulate, urmând ca vineri, în cadrul etapei a VIII-a, să evolueze în deplasare, pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment